«Βόμβα» στην υπόθεση Κασόγκι: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η «κρυφή» σύζυγός του

Ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνες για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι μέσα στο προξενείο της Σαουδικης Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, η μαρτυρία μίας γυναίκας έρχεται να δημιουργήσει νέο μυστήριο.

H 50χρονη από την Αίγυπτο, μιλώντας στην Washington Post, υποστήριξε ότι είναι η «κρυφή» σύζυγος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της, καθώς φοβάται για τη ζωή της, ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους τελέστηκε τον Ιούνιο στις ΗΠΑ.

Η αρραβωνιαστικιά του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Χατιτσέ Τσενγκίζ, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της 50χρονης και αμφισβητεί τα κίνητρα της, λέγοντας ότι θέλει να συκοφαντήσει τον Κασόγκι.

«Ο Τζαμάλ ποτέ δεν μου ανέφερε αυτή τη γυναίκα. Γιατί προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για τον Τζαμάλ; Τι θέλει; Υποψιάζομαι ότι αυτή είναι μια προσπάθεια να τον δυσφημήσουν και να βλάψουν τη φήμη του», ανέφερε η Τσενγκίζ.

Η 50χρονη τόνισε στη συνέντευξή της πως θέλησε να αποκαλύψει την σχέση της με τον δημοσιογράφο επειδή ως «μουσουλμάνα σύζυγος επιθυμεί να έχει πλήρη δικαιώματα και αναγνώριση».

Η ίδια, αποκάλυψε πως έδωσε ήδη φωτογραφίες της με τον Κασόγκι και άλλα αποδεικτικά στοιχεία σε προξενείο της Σαουδικής Αραβίας σε χώρα της Μέσης Ανατολής και υποστήριξε πως είδε τον δημοσιογράφο για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από: yenisafak, Washington Post


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here