Eye-Lashes : Η τεχνική καταστρέφει τις φυσικές βλεφαρίδες


Υπάρχουν μερικοί βασικοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό το πρόβλημα: Η εφαρμογή επεκτάσεων που είναι πολύ βαριά για το φυσικό βλέφαρο και έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη απόρριψη, αλλά και  το τρίψιμο των ματιών σας θα οδηγήσει επίσης σε άμεσο θραύση.   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επίσκεψη ενός κατάλληλα αδειούχου αισθητικού είναι ζωτικής σημασίας όσον αφορά τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων. Για να μην θέσει σε κίνδυνο τις φυσικές βλεφαρίδες σας .

Οι βλεφαρίδες είναι μαλλιά . Αυτό σημαίνει ότι οι βλεφαρίδες σας θα μεγαλώσουν. Ενώ η βλάβη στις φυσικές σας βλεφαρίδες δεν είναι σίγουρα ιδανική (ούτε είναι βιώσιμη με την πάροδο του χρόνου), οποιαδήποτε θραύση ή πτώση θα πρέπει να επιλυθεί σε 1-3 μήνες, ως μέρος ενός τυπικού κύκλου ανάπτυξης βλεφαρίδων ⁠ περισσότερα σε αυτόν που ακολουθεί.

Πόση διάρκεια έχει η τεχνική

  • Οι βλεφαρίδες ακολουθούν έναν φυσικό κύκλο αποβολής και αναγέννησης. Όλες οι βλεφαρίδες βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο ανά πάσα στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες από τις βλεφαρίδες σας ετοιμάζονται να πέσουν έξω ενώ άλλοι βιώνουν ανάπτυξη περιόδου (αυτό ισχύει εάν έχετε επεκτάσεις βλεφαρίδων ή όχι). 4 Εφόσον μια μεμονωμένη επέκταση εφαρμόζεται σε μια μεμονωμένη βλεφαρίδα, αυτή η επέκταση θα πέσει μόνη της όταν οι βλεφαρίδες πέσουν από τη γραμμή των βλεφαρίδων. Εάν δεν επιδεινώνετε αυτήν τη διαδικασία απόρριψης τρίβοντας τα μάτια σας, εφαρμόζοντας μάσκαρα ή συμβιβάζετε την κόλλα με λιπαρά προϊόντα ματιών, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα πρέπει να διαρκέσουν έως και ένα μήνα.

Πόσο διαρκεί με επεκτάσεις

Αν κάνετε μετάβαση από τις επεκτάσεις, οι αναπληρώσεις είναι απαραίτητες κάθε 2-4 εβδομάδες για να διατηρήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι κάθε μία από τις μεμονωμένες βλεφαρίδες σας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο στον κύκλο ανάπτυξης, θα αρχίσετε να βλέπετε μια πιο διάσπαρτη εμφάνιση μετά από 2-4 εβδομάδες καθώς εισέρχονται νέες φυσικές βλεφαρίδες και οι βλεφαρίδες που είχαν προσαρτηθεί επέκταση αρχίζουν να πέφτουν.

Ακολουθεί βίντεο για τις βλεφαρίδες

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ