Κρούσματα σήμερα: Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ η σημερινή ενημέρωση

Κρούσματα σήμερα: Μια διαφορετική παρουσία θα έχει η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Εκτός από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Γκίκα Μαγιορκίνη, παρών θα είναι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα ενημερώσει για το πώς θα συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στη διαδικασία του testing για τον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για την προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα ενημέρωση έχει ως εξής:

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα είναι παρών ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαδικασία του testing.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here