Οργασμικός διαλογισμός: Ζώντας την εμπειρία του σεξ χωρίς βιασύνη

Οργασμικός διαλογισμός: Ζώντας την εμπειρία του σεξ χωρίς βιασύνη. Το σεξ είναι ένα θέμα που τείνει να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, είτε λόγω των αμφιβολιών που δημιουργεί και ότι ορισμένοι δεν τολμούν να μιλήσουν λόγω του φόβου για το τι θα πουν ή επειδή είναι πραγματικά περίεργοι.

Παρά το ό, τι φαίνεται το όνομά του, ο οργασμικός διαλογισμός είναι μια πρακτική που στοχεύει να σας κάνει να απολαύσετε τη σεξουαλική διέγερση χωρίς την ανάγκη να κορυφωθεί. Υπό αυτήν την έννοια, μοιάζει με άλλους κλάδους όπως το Τάντρα. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του, η εκτέλεση ασκήσεων αργού σεξ μπορεί να μας βοηθήσει να επικεντρώσουμε το μυαλό μας και να συνδεθούμε περισσότερο με τα συναισθήματά μας.

Αυτή η πρακτική έχει μεγάλο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων χωρίς την ανάγκη για την εμπειρία του οργασμού Μερικοί απορρίπτουν την πρακτική του αργού σεξ. Άλλοι πιστεύουν ότι  η φιλοσοφία του είναι κάτι λιγότερο από κάτι που μοιάζει με λατρεία. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς που ασκούν οργασμικό διαλογισμό λένε ότι βιώνουν κάθε είδους οφέλη και βελτιώσεις στη ζωή τους, όπως: Μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Στο βάθος, το αργό σεξ είναι ένας πολύ περίεργος τύπος προσοχής. Προσπαθώντας να βιώσουν τις σωματικές αισθήσεις που σχετίζονται με το σεξ χωρίς να έχουν συγκεκριμένο στόχο, οι γυναίκες μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στην παρούσα στιγμή. Αυτό μπορεί να τις βοηθήσει να χαλαρώσουν όσο διαρκεί η πρακτική, αλλά και να βελτιώσουν την αίσθηση ευεξίας τους.

Συναισθηματική διαφάνεια. Εκτός από τα παραπάνω, οι υποστηρικτές του οργασμικού διαλογισμού συχνά υποστηρίζουν ότι η άσκηση τους οδήγησε να συνδεθούν καλύτερα με τους συντρόφους τους. Επειδή δεν υπάρχει άγχος απόδοσης, κατά τη διάρκεια του αργού σεξ και τα δύο άτομα μπορεί να είναι εστιασμένα. Πιθανότατα να είσαστε δύσπιστοι γι’ αυτή τη μέθοδο. Η ιδέα της διέγερσης ενός ατόμου σεξουαλικά για δεκαπέντε λεπτά χωρίς πρόθεση να έχει οργασμό σίγουρα ακούγεται περίεργη στην αρχή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here