MasterChef spoiler 13/5: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (vid)


Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαργαρίτα, που ανέβηκε στον εξώστη, αφού δεν άκουσε καλά σχόλια. Ένα μικρό λάθος με το κόκαλο στο ψάρι την έβγαλε στον «τάκο» μαζί με τον Νίκο και τον Παύλο

Σήμερα αναμένεται να γίνει μάχη, αφού και οι τρεις παίκτες θέλουν πολύ να παραμείνουν, και φτάνουν στην τελική ευθεία. Ωστόσο, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ η Μαργαρίτα φαίνεται πολύ αγχωμένη, και πολλοί φοβούνται ότι θα αποχωρήσει.

Ένα λάθος μπορεί να κοστίσει την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Τα spoilers που ακούγονται, θέλουν τον Νίκο να βγάζει μια για πάντα την ποδιά του MasterChef, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο. Αναμένουμε με αγωνία τη σημερινή αντιγραφή μοριακή αναμέτρηση, με καλεσμένο το Νίκο Θωμά.

Παναγιώτης Τζαμαλής: Η πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, μετά από την επεισοδιακή του αποχώρηση από το MasterChef 5, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» το πρωί της Τετάρτης. Ο «Τζαμάλ», που αναδείχθηκε από το Twitter ως μια από τις πιο επικές προσωπικότητες του MasterChef, μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην Μαρίνα, και στον Παύλο Χάπιλλο, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του είναι πολύ γνωστός σεφ. Ακόμα, μίλησε για το ξέσπασμα που είχε σε μια διαδικασία ψηφοφορίας, κατά την οποία υποστήριζε την Μαρία. Τέλος, προέβλεψε ποια θα είναι η τελική δυάδα, που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού.

«Η Μαρίνα ήταν ένα άτομο στο σπίτι που την περισσότερη ώρα την περνούσε μόνη της. Καθόταν στο δωμάτιό της και άκουγε μουσική, δεν ενοχλούσε κανέναν. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάνει δεν κάνει καλά. Τύχαιναν μέρες που η Κωνσταντίνα ερχόταν σε μένα και τον Παύλο γιατί βαριόταν με τη Μαρίνα. Στο δωμάτιο της Μαρίνας δεν υπήρχε κουτσομπολιό. Ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν απλά μπροστά στην κάμερα. Δεν ήταν στο δωμάτιό της. Δεν οργάνωνε επιτελικά σχέδια ποιος θα διώξει και ποιον θα κρατήσει» είπε.

«Δεν ειρωνεύτηκα τον Παύλο. Ήμουν ο μόνος που το έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μας δουλεύει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαγειρική τον ξέρουν. Όταν παίρνεις ένα παιδάκι σαν τον Παύλο 8 ετών μαζί σου και τον κουβαλάς παντού μαζί για να μαγειρέψετε, είναι λογικό αυτός ο άνθρωπος να είναι πιο επαγγελματίας από όλους εκεί μέσα. Απλά δεν είχε πτυχίο μαγειρικής… Ο Παύλος ξέρει πολλά πράγματα, επειδή βοηθούσε τον πατέρα του από μικρός.», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ