Ένοχος για ασέλγεια ανηλίκου 55χρονος από τα Καμένα Βούρλα


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 55χρονου – σήμερα – που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού

Η 14χρονη τότε μαθήτρια είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της ότι ο κατηγορούμενος – ο οποίος φέρεται να είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια της μικρής – την θώπευε σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του ’16 – ’17.

Το Εφετείο, όπως και το ΜΟΔ Καρπενησίου σε πρώτο βαθμό, έκρινε ένοχο τον 55χρονο για τις κακουργηματικές πράξεις των ασελγών πράξεων σε ανηλίκους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 ούτε τα 14 έτη, του αναγνώρισε όμως τον πρότερο σύννομο βίο και μετέτρεψε την ποινή από 14 χρόνια κάθειρξης σε 9.

Για την υπόθεση μίλησε στο LamiaReport ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Βαγγέλης Ανδρούλας:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον το Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε η γνωστή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος για τις σοβαρότατες πράξεις που του αποδόθηκαν και για τις οποίες καταδικάστηκε πρωτοδίκως από το ΜΟΔ Καρπενησίου, εμφανίστηκε αμετανόητος, προκλητικός, και άνευ ουδεμίας συγνώμης προς τα ανήλικα θύματα του στα οποία τόσο πόνο και όνειδος προξένησε.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε και πάλι για τα βαρύτατα κακουργήματα απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του για μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμελητικής μορφής πράξεις.

Η συνολική ποινή που του επιβλήθηκε για τις βδελυρές και αποτρόπαιες πράξεις του ανήλθε σε εννέα χρόνια».

Με πληροφορίες από lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ