Ασθενείς με νόσο Crohn : Δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας  προσφέρει στους πάσχοντες μέλη του Συλλόγου που μένουν στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α), δωρεάν υπηρεσίες Ψυχολογικής υποστήριξης σε Ομάδα Ασθενών με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα.

Σκοπός είναι τα μέλη μέσω της αλληλεπίδρασης να αντιμετωπίζουν τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματά τους, να υιοθετούν υγιείς τρόπους συμπεριφοράς και αναπτύσσουν τεχνικές για τη βελτίωση της επικοινωνίας και των διαπροσωπικών τους σχέσεων. Οι ομάδες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε, θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Συντονίστριες της ομάδας θα είναι οι κυρίες Καραχάλιου Ιωάννα Ψυχίατρος και Γραμματικού Θεώνη Κοινωνική Λειτουργός.

Οι ασθενείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ινστιτούτο είτε αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (τηλέφωνο επικοινωνίας και mail) στο email ipsyd@otenet.gr, είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την κα Μποτικοπούλου Μαρία, Υπεύθυνη Οργάνωσης και Διαχείρισης Δράσεων Ι.Ψ.Α., στο τηλέφωνο του Ινστιτούτου 24102 58040.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here