Στήριξη Γεννηματά σε Σημίτη: “Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια”

Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, είχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε την στήριξή της στο πρόσωπο του.

«Οι πολίτες έχουν κρίση και γνώση. Κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να συγκαλύψει την αποτυχία του, δεν διστάζει να διαλύσει το παν, μήπως και διασώσει κάποιο εκλογικό ποσοστό επιβίωσης. Ο αποτυχημένος σε όλα πρωθυπουργός, τελειώνει την παράστασή του επιχειρώντας να κάψει και τους θεσμούς, όπως έκαψε την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια και τις ζωές των ελλήνων πολιτών», σχολίαζαν χαρακτηριστικά πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, «καρφώνοντας» ταυτοχρόνως τη ΝΔ ότι παρακολουθεί το πολιτικό σχέδιο σκανδαλολογίας του κ. Τσίπρα «αμήχανη αν όχι ικανοποιημένη», είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

Στην έναρξη της συνάντησης του Κώστα Σημίτη με τη Φώφη Γεννηματά, οι δυο τους είχαν και μία στιχομυθία μπροστά στις κάμερες, όταν ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε «ελπίζω την επόμενη φορά να συναντηθούμε για κάτι καλό» και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ του απάντησε: «θα είναι σίγουρα, το βράδυ των εκλογών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here