Σεξ Άντρες: Πως να βελτιώσετε την απόδοση σας

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη σεξουαλική δραστηριότητα στο κρεβάτι όλη τη νύχτα δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνδρες αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βελτίωση των υπαρχόντων προβλημάτων ή την αναζήτηση νέων τρόπων για να κρατήσετε τη σύντροφό σας ευτυχισμένη. Υπάρχουν πολλά χάπια βελτίωσης στην αγορά, αλλά υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για να παραμείνετε πιο δυνατοί και να διαρκούν περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε το φαρμακείο. Λάβετε υπόψη ότι το πέος σας λειτουργεί με αρτηριακή πίεση και βεβαιωθείτε ότι το κυκλοφορικό σας σύστημα λειτουργεί σε κορυφαία κατάσταση. Βασικά, αυτό που είναι καλό για την καρδιά σας είναι καλό για τη σεξουαλική σας υγεία.

1. Μείνετε δραστήριοι. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε την υγεία σας είναι η καρδιαγγειακή άσκηση. Το σεξ μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό σας ρυθμό, αλλά η τακτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική σας απόδοση διατηρώντας την καρδιά σας σε φόρμα. Τριάντα λεπτά την ημέρα, μια άσκηση που προκαλεί  ιδρώτα, όπως τρέξιμο και κολύμπι, μπορεί να κάνει θαύματα για να ενισχύσει τη λίμπιντο σας.

2. Φάτε φρούτα και λαχανικά. Ορισμένα τρόφιμα μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη ροή του αίματος. Περιλαμβάνουν: Κρεμμύδια και σκόρδο. Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να μην είναι υπέροχα για την αναπνοή σας, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην κυκλοφορία του αίματος σας. Μπανάνες. Αυτό το πλούσιο σε κάλιο φρούτο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση, η οποία μπορεί να ωφελήσει τα σημαντικά σεξουαλικά μέρη σας και να ενισχύσει τη σεξουαλική απόδοση. Τσίλι και πιπεριές. Όλα τα φυσικά πικάντικα τρόφιμα βοηθούν τη ροή του αίματός σας μειώνοντας την υπέρταση και τη φλεγμονή.

3. Πάρτε λίγο ήλιο. Το φως του ήλιου σταματά την παραγωγή μελατονίνης στο σώμα. Αυτή η ορμόνη μας βοηθά να κοιμηθούμε αλλά επίσης ηρεμεί τις σεξουαλικές μας προτροπές. Λιγότερη μελατονίνη σημαίνει τη δυνατότητα για περισσότερη σεξουαλική επιθυμία. Το να βγείτε έξω και να αφήσετε τον ήλιο να χτυπήσει το δέρμα σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε τη σεξουαλική σας ορμή, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες όταν το σώμα παράγει περισσότερη μελατονίνη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here