Σάκης Ρουβάς: Πλάθει κουλουράκια στην κουζίνα με τα παιδία του

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας χαρούμενος και τρυφερός μπαμπάς και δεν φοβάται να δείξει αυτή την πλευρά του δημοσίως. Αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας του στο να περνάει παραγωγικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά του ειδικά τώρα που είναι αναγκασμένοι όλοι να μένουν στο σπίτι.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι οι γονείς που προσπαθούν συνεχώς να βρίσκουν δημιουργικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες να κάνουν με τα παιδιά τους και τους έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθον να χορεύουν, να παίζουν επιτραπέζια, να ζωγραφίζουν ή να δημιουργούν κατασκευές με πηλό.

Αυτή τη φορά τα παιδιά έπεισαν τον γλυκό μπαμπά τους να μπει μαζί τους στην κουζίνα. Αν και ο Σάκης Ρουβάς ήθελε να φτιάξει μπισκότα, τελικά κατέληξε να παίζει με τις πλαστελίνες των παιδιών και όλοι μαζί να φτιάχνουν γλυκά και λιχουδιές, που όμως δεν τρώγονται.

Η οικογένεια φαίνεται πως το διασκέδασε αρκετά, και όπως έγραψε και ο Σάκης Ρουβάς “τουλάχιστον γλύτωσε τη λάντζα”. Αρχικά ο Σάκης Ρουβάς σκέφτηκε να φτιάξουν λαχταριστά soft cookies, αλλά τα παιδιά του είχαν διαφορετική άποψη. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη ήθελαν παιχνίδια και «έστησαν» με τον μπαμπά τους, τη δική τους «κουζίνα» για να φτιάξουν ζυμαράκια από πλαστελίνη.

«Εγώ για να τους φτιάξω τα αγαπημένα τους soft cookies ξεκίνησα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς τελικά βρέθηκα στη δικιά τους “κουζίνα” να πλάθω… πλαστοζυμαράκια! Πάντως, λάντζα δεν με έβαλαν να κάνω, κάτι είναι κι αυτό!», έγραψε με χιούμορ ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά του εν δράση.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here