Θαλασσινό αλάτι: Οι ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού αλατιού στο μπάνιο σας

Ορυκτά όπως το μαγνήσιο και το κάλιο που βρίσκονται στο θαλασσινό αλάτι μπορούν να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια ενός ζεστού λουτρού για την εξάλειψη των τοξινών και την εξισορρόπηση ολόκληρου του σώματος. Επιπλέον, το μείγμα αλατιού βοηθά στον καθαρισμό των ακαθαρσιών από το δέρμα, αφήνοντάς σας μια υγιή λάμψη και κάνοντας το δέρμα σας ελαστικό και απαλό.

Υπάρχει ένας εκτενής κατάλογος πλεονεκτημάτων για τα λουτρά με αλάτι μας, καθώς εκτός από τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, υπάρχουν πολλοί λόγοι για την ενσωμάτωση λουτρών με αλάτι στη ρουτίνα σας.

Αρχικά κάνοντας τακτικά μπάνιο με θαλασσινό αλάτι, εκθέτουμε τον εαυτό μας σε εξαιρετικά απορροφητικά μέταλλα που ενισχύουν την αντίστασή μας σε διάφορες ασθένειες. Έχει παρόμοια αποτελέσματα με τη σωματική άσκηση, ενώ τα θερμά λουτρά επίσης προκαλούν μία αντιφλεγμονώδη απόκριση που είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση της ικανότητας του σώματός μας να αποκρούει και να καταπολεμά διάφορες ασθένειες.

Επίσης, αυξάνει την ενέργεια, αφού όταν το σώμα μας δεν παίρνει τα μέταλλα που χρειάζεται, η κόπωση δεν αργεί αν έρθει. Το μαγνήσιο, ειδικά, είναι σημαντικό για τη διαχείριση της απόκρισης στο άγχος, αλλά δυστυχώς, το 57% των ενηλίκων δεν προσλαμβάνει τη συνιστώμενη πρόσληψη μαγνησίου. Αυτή η ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε διαταραγμένο ύπνο και μυϊκή κόπωση. Απολαμβάνοντας ένα μπάνιο με θαλασσινό αλάτι, μπορείτε να επαναφέρετε την ενέργεια στα κύτταρα σας και να δείτε τον εαυτό σας φρέσκο και αναζωογονημένο.

Τέλος, εξισορροπεί την αλκαλικότητα στο σώμα μας. Η υπερβολική οξύτητα στο σώμα από μία ακατάλληλη διατροφή μπορεί να οδηγήσει στο να εργάζονται υπερβολικά τα ζωτικά μας όργανα, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να πάρουν μέταλλα από τα οστά και τους ιστούς μας. Η μαγειρική σόδα για παράδειγμα, είναι μια φυσικά αλκαλική ουσία, που φημίζεται για την αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών. Η εισαγωγή απορροφητικών αλάτων στη ζωή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε την υπερβολική οξύτητα από τα κύτταρα και να επαναφέρετε τα ιχνοστοιχεία πίσω στο σώμα σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here