Δάφνη: Σύλληψη επικίνδυνου δραπέτη που είχε δολοφονήσει νεωκόρο


Επικίνδυνος δραπέτης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συναυτουργία, συνελήφθη στην Δάφνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στις 5 Μαΐου 2021, ύστερα από έρευνα που διήρκησε μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 35χρονος κρυβόταν και έπαιρνε αυξημένα μέτρα για να μην εντοπιστεί από τις Αρχές.

Ο 35χρονος Βούλγαρος από τον Δεκέμβριο του 2018 ήταν δραπέτης φυλακών, όπου κρατείτο από τον Σεπτέμβριο του 2013 καθώς εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και ποινή κάθειρξης 8 ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και διακεκριμένες κλοπές από κοινού. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Ο ισοβίτης συμμετείχε σε σπείρα το 2011 που έκλεβε εκκλησίες της βόρειας Ελλάδας. Σε μια από αυτές, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, είχαν σκοτώσει τον νεωκόρο εκκλησίας.

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, υπεξαίρεση και πλαστογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ