Άγριες Μέλισσες επ. 66: Ο Λάμπρος μαθαίνει τι έχει περάσει η Ελένη από τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες επ. 66: Ο Λάμπρος μαθαίνει τι έχει περάσει η Ελένη από τον Βόσκαρη. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στη καρδιά του Σέργιου αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου.

Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και στον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και την Σοφούλα. Εν τω μεταξύ, η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για το κακό που έκανε στα παιδιά τους που με την παραίνεση του έγιναν δολοφόνοι. Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια, που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί.

Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, όμως, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη συνεργασία μαζί του. Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα, καθώς είναι σίγουρος πως έχει διπλή ζωή. Λίγο αργότερα, όμως, η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την παράνομη σχέση της Ασημίνας με τον Μπάμπη και αντιδρά άσχημα μπροστά σε μια σχέση που θα προκάλεσε φουρτούνες όταν αποκαλυφθεί.

Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος ανήσυχος με την συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την αλήθεια που τόσο φοβάται ν’ ακούσει;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here