Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν: Έξαλλοι στο Παλάτι! Ποιοι θέλουν να τους αφαιρεθούν οι τίτλοι


Ανώτεροι βοηθοί του Παλατιού παραπονιούνται ότι είναι καιρός για τον πρίγκιπα Χάρι να εγκαταλείψει τον τίτλο του μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του καθήκοντα με το περίφημο Megxit

Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση «σύγχυσης και προδοσίας» μέσα στο παλάτι, αφού ο πρίγκιπας Χάρι έριξε άλλη μια «σφαλιάρα» στον πατέρα του, τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του ότι του κληροδότησε έναν «κύκλο γενετικού πόνου, τον οποίο έσπασε μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ». «Μου φέρθηκε όπως του φέρθηκαν» είπε ο Δούκας του Σάσεξ.

Τώρα, ο Χάρι λέει ότι θέλει να «σπάσει τον κύκλο» μέσα στην οικογένειά του, αφού διαπίστωσε ότι μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ως νέος ήταν το αποτέλεσμα του πώς ανατράφηκε ο πατέρας του από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι νέες δηλώσεις προκάλεσαν ιδιαίτερο θυμό, ανέφεραν οι πηγές από το Παλάτι στην DailyMail.

«Οι άνθρωποι είναι αηδιασμένοι που μπόρεσε να το κάνει αυτό στη Βασίλισσα όταν ο Δούκας του Εδιμβούργου μόλις έχει πεθάνει», είπε ένας βοηθός.

«Το να σύρει τον παππού του σε αυτό, είναι τόσο σοκαριστικό και μεγάλη ασέβεια», πρόσθεσε.

«Ο Δούκας του Σάσεξ τώρα έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα τονίζοντας ότι δεν είναι διαφορετικός από κανέναν άλλο και ότι επιτίθεται στο Παλάτι, που υποστηρίζει ότι του προκάλεσε τόσο πόνο. Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι αν δεν σας αρέσει τόσο πολύ το Παλάτι, τότε δεν θα πρέπει να έχετε τους τίτλους» υπογράμμισε ο βοηθός.

Μια άλλη πηγή είπε στην Mail: «Θα έπρεπε να θέσουν σε αναστολή τους τίτλους, έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμη, αλλά να μην χρησιμοποιούνται, όπως συμφώνησαν να κάνουν με τα HRH τους. Πρέπει να γίνουν ο Χάρι και ο Μέγκαν. Και αν αρνούνται να το κάνουν, πρέπει να εξηγήσουν γιατί όχι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ