Απόβαση τουριστών στην Κρήτη με 13 πτήσεις προς Ηράκλειο – Σκανδιναβικό… ποδαρικό στη σεζόν


«Ο Ελληνικός Τουρισμός είναι εδώ , δυνατός και ισχυρός», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης 

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Χανίων πτήση από τη Κοπεγχάχη που μετέφερε 110 Δανούς τουρίστες, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο άρτιο επίπεδο προετοιμασίας της χώρας για το άνοιγμα του Τουρισμού.

«Ο Ελληνικός Τουρισμός είναι εδώ , δυνατός και ισχυρός», τόνισε ο Δημήτρης Φραγκάκης ο οποίος έκανε λόγο για ένα πρακτικό και υλοποιήσιμο σχέδιο ανοίγματος του Τουρισμού.

Στα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Ελληνικό Τουρισμό από Γαλλία, Γεμανία, Βρετανία, Αμερική και άλλες χώρες αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο Αεροδρόμιο Χανίων έχουν προγραμματιστεί την Κυριακή 9 πτήσεις από Ελσίνκι, Βαρσοβία, Φρανκφούρτη, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Παρίσι και Μέμινγκεν.

Το ζητούμενο είναι η ασφάλεια, τόνισε ο Δημήτρης Φραγκάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα, και στην καμπάνια για τον Ελληνικό Τουρισμό, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για τον τουρισμό Κρουαζιέρας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ