Ουράνιο τόξο :Η μόδα στα μαλλιά που θα απογειώσει το καλοκαίρι σας


Το χρώμα των μαλλιών του ουράνιου τόξου είναι κάτι περισσότερο από μια τάση. Έχει εξελιχθεί σε δική του κατηγορία. Τώρα είναι εξίσου συνηθισμένο να βλέπουμε κάποιον να βάφει παστέλ  μαλλιά όπως είναι το ξανθό και το καφέ. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί: Είναι διασκεδαστικό,  και είναι αρκετά προσωρινό στον τομέα των μεγάλων αλλαγών των μαλλιών. Τα μαλλιά του ουράνιου τόξου προκαλούν μία ιδιαίτερα κοριτσίστικη ατμόσφαιρα.

Τα μαλλιά του ουράνιου τόξου δεν θα διαρκέσουν για πάντα.

  • Ένα σημαντικό μειονέκτημα στα φωτεινά χρώματα ότι ξεθωριάζουν εύκολα, γι αυτό μην είστε πολύ προσκολλημένοι. Δεδομένου ότι η χρωστική ουσία κάθεται στην επιφάνεια των μαλλιών σας, περιμένετε τα funky χρώματα να διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Ορισμένα χρώματα θα ξεθωριάσουν γρηγορότερα από άλλα – τα μπλε θα πάνε αρκετά γρήγορα, θα είναι κίτρινα μακρύτερα και, στη συνέχεια, τα κόκκινα θα παραμείνουν για λίγο, Αυτά τα στυλ ουράνιου τόξου συχνά ξεθωριάζουν πολύ όμορφα σε παστέλ χρώματα, οπότε τα touch-ups εξαρτώνται από τη ζωντάνια που θέλετε. Η συχνότητα των επαφών μπορεί επίσης να εξαρτάται από το πόσο ανοιχτό είστε στο πλύσιμο των μαλλιών σας. Αν ψάχνετε για πολύ δυνατά χρώματα ζωντανών ουράνιων τόξων, θα έλεγα επαναλάβετε από 1-2 μήνες.

Προετοιμαστείτε για λεύκανση.

  • Εάν δεν έχετε ήδη ξανθά μαλλιά, πιθανότατα θα πρέπει να βάψετε τα μαλλιά σας για να επιτύχετε το επιθυμητό χρώμα, ειδικά για παστέλ. Τόνοι χρωμάτων όπως μωβ , μπορούν να προσθέσουν μια δροσερή απόχρωση στα σκούρα μαλλιά εάν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε τη ζημιά.

Θα πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας.

  • Εάν δεν είστε ήδη ξανθός, πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τη ρουτίνα των μαλλιών σας. Ο περιορισμός της συχνότητας πλύσης των μαλλιών σας και της χρήσης δροσερού νερού κατά το ξέβγαλμα θα σας βοηθήσει να επιβραδύνετε τη διαδικασία ξεθωριάσματος και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής.

Φροντίστε να έχετε υγιή μαλλιά

  • Τα υγιή μαλλιά θα κρατήσουν το χρώμα του ουράνιου τόξου περισσότερο, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι υγιή είναι πολύ σημαντικό.  Τα υγιή μαλλιά θα κρατούν πάντα το χρώμα περισσότερο, οπότε φροντίζετε να κάνετε θεραπείες.
Ακολουθεί βίντεο με την τεχνική ουράνιο τόξο

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ