Παπαρίζου-Τάμτα: Μοναδικές στη live κοινή τους εμφάνιση στο The Voice [pic,vid]

Παπαρίζου-Τάμτα: Μοναδικές στη live κοινή τους εμφάνιση στο The Voice. Οι δύο κορυφαίες pop star της χώρας πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή live εμφάνιση στη σκηνή του The Voice of Greece.

Φέτος, οι 4 coaches επιλέγουν φίλους καλλιτέχνες τους με τους οποίους συνεργάζονται για την επιλογή των τραγουδιών, αλλά και στις πρόβες τους. Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε σε αυτή τη διαδικασία την φίλη της Τάμτα, ενώ κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου οι δύο τραγουδίστριες παρουσίασαν live ένα μοναδικό ντουέτο με αγαπημένα τραγούδια των προηγούμενων δεκαετιών: το “Be My Lover” των La Bouche, το “Freed From Desire” της Gala και το “Can’t Get You Out Of My Head” της Kylie Minogue σε μια διασκευή αποκλειστικά για το The Voice.

Η Τάμτα είπε πως είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την ίδια, μιας και της θύμισε το ξεκίνημα της καριέρας της, όταν ως υποψήφια σε τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό βρισκόταν στη σκηνή ερμηνεύοντας τραγούδια. Αυτό που τη βοήθησε, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ήταν το γεγονός πως δεν ήξερε καλά ελληνικά και έτσι δεν καταλάβαινε τα αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να μην βλάπτουν πολύ την αυτοπεποίθησή της.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here