Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα myΘέρμανση

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα myΘέρμανση. Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Η εφαρμογή Υποβολής/Διαχείρισης Αιτήσεων Έγκρισης απευθύνεται στα Φυσικά Πρόσωπα που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης για τη θέρμανση της κύριας κατοικίας τους. Μέσω της εφαρμογής αυτής, κάθε Φυσικό Πρόσωπο που είναι υποψήφιο για να εγγραφεί στο μητρώο δικαιούχων του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, για την τρέχουσα περίοδο κατανάλωσης, συμπληρώνει τα αιτούμενα στοιχεία και λαμβάνει άμεση απάντηση για το αποτέλεσμα της αίτησης.

Για τα λοιπά καύσιμα (φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ), εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, μπορείτε να υποβάλετε στοιχεία των παραστατικών αγοράς. Προθεσμίες:

– Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι 11/1/2021

– Υποβολή στοιχείων παραστατικών έως 11/1/2021 για αγορές λοιπών καυσίμων θέρμανσης εκτός του πετρελαίου, που τιμολογήθηκαν από 1/10/2020 μέχρι 31/12/2020,

Βήμα – Βήμα (Εκδήλωση ενδιαφέροντος)

1. Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
2. Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη
3. Επιλέγω είδος καυσίμου
4. Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος
5. Επιλέγω οικισμό
6. Συμπληρώνω τα τμ της κατοικίας
7. Συμπληρώνω  τον IBAN στο myTAXISnet

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here