Πιτσιρικάς συγκίνησε όλη την Αργεντινή. Η προσπάθειά του για ένα εισιτήριο – video

Ο 6χρονος Ρέντσο είχε όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και όταν έμαθε ότι στην έδρα της θα κριθεί ένας διεθνής τίτλος και μάλιστα κόντρα στην… μισητή Μπόκα Τζούνιορς, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, συγκινώντας ολόκληρη την Αργεντινή.

Η προσπάθεια του 6χρονου Ρέντσο να δει από κοντά το παιχνίδι της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς στο σούπερ κλάσικο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, δεν άργησε να γίνει viral σε όλη την Αργεντινή.

Ο μικρός οπαδός των “εκατομμυριούχων” έβγαλε τα παιχνίδια του σε… δημοπρασία και ζήτησε από τον κόσμο να τα αγοράσει για να μαζέψει τα λεφτά που απαιτούνταν για ένα ταξίδι από την πόλη Παρανά στο Μπουένος Άιρες και το εισιτήριο του αγώνα.

Η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου και ένας σύνδεσμος οπαδών της ομάδας αποφάσισε να του κάνει δώρο τα έξοδα, αλλά με τον επαναληπτικό του τελικού να είναι από νωρίς sold out, ο Ρέντσο θα δει τελικά -έστω- ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο ιστορικό Μονουμεντάλ.

No te pierdas esta bonita historia!!! Que llegue a todos lados. Rt millo.
https://t.co/4ApFLr8t6V @EsosColoresCARP @FIFRPOficial @ComFilialesCARP @Santipoblet @adrianva10 @SubComDelHincha @RiverLPM @DiarioOle @CARPoficial @RIVERen140 @CARP_Community @LaBaandaCARP pic.twitter.com/TkWkHwiE7I

— RiverPlateMalaga (@RiverPlateMalag) November 18, 2018

#RiverPlate Renzo no tendrá que vender sus juguetes para conocer el Monumental https://t.co/Ea0CFJO0WK

— el famoso River (@famosoriverp) November 19, 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here