Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καταθέτει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν – Πού στρέφονται οι έρευνες


Το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περνά εκ νέου σήμερα Δευτέρα ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος πιλότος θα καταθέσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον 11ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου. Εκεί θα προσπαθήσει να δώσει, με περισσότερη ψυχραιμία λόγω της παρέλευσης του χρόνου, περιγραφές από όλα όσα έζησε.

Οι άντρες του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις του πιλότου να εξάγουν όσο το δυνατόν περισσότερα συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι τρεις κακοποιοί αλλά και τα χαρακτηριστικά τους. Επίσης, οι αστυνομικοί θα δείξουν στον 33χρονο φωτογραφίες σεσημασμένων και βίαιων ληστών που έχουν μπει στη λίστα με τους υπόπτους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 20χρονης κατάφερε να ακούσει και μία φράση σε ξένη γλώσσα (ή άγνωστη προς εκείνον διάλεκτο). Εάν μπορούσε να αποσαφηνιστεί ποια γλώσσα (πέραν των ελληνικών) μιλούσαν οι δράστες, τότε θα κλείσει σημαντικά ο κύκλος υπόπτων.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ο 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, κατά την προσπάθειά του να διαφύγει παράνομα από την Ελλάδα. Ο 30χρονος είχε πάνω του πλαστό διαβατήριο, ενώ είχε ταυτοποιηθεί για ληστεία που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο σε σπίτι στο Πικέρμι. Τότε οι δράστες ήταν πέντε και βασάνισαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή βοηθό, για να καταφέρουν να εντοπίσουν χρήματα και χρυσαφικά. Ο σωματότυπος του 30χρονου προσομοιάζει με αυτόν του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη φοιτήτρια στα Γλυκά Νερά. Αυτός ήταν και ο λόγος που σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Ωστόσο, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι όσο περνούν οι ώρες τόσο απομακρύνεται η εκδοχή σύνδεσης του Γεωργιανού με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ