Στάση 69 σεξ: Καυτή ναι, αμήχανη όχι

Στάση 69 σεξ: Καυτή ναι, αμήχανη όχι. Κάποιοι απολαμβάνουν αυτή τη στάση γιατί μπορούν να χαλαρώσουν και να ευχαριστηθούν το στοματικό σεξ ταυτόχρονα. 

Αυτή η διπλή διέγερση μπορεί να είναι απογειωτική. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμα μάθε εδώ. Αρχικά ο παρτενέρ σου θα χρειαστεί να ξαπλώσει ανάσκελα. Εσύ θα είσαι από πάνω του με το πρόσωπο σου στραμμένο προς τα πόδια του. Ο γυναικείος κόλπος  θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με το στόμα του συντρόφου σας, και τα γεννητικά τους όργανα θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν με το δικό σας.

Η στάση 69 είναι για να διασκεδάσεις οπότε χαλάρωσε και νιώσε. Μπορείς να πεις στον εραστή σου να ξαπλώσει στο κρεβάτι, ώστε το κεφάλι του να κρέμεται λίγο πάνω από την άκρη. Στάσου από πάνω του, και καθώς τον φιλάς και κάνεις μασάζ στο πάνω μισό του, σιγά-σιγά σύρεσαι προς το σώμα του μέχρι να είστε και οι δύο στην κατάλληλη θέση. Μην ξεχνάτε ότι έχετε άπειρο σώμα να εξερευνήσετε και να να παίξετε. Αγγίξτε απαλά γύρω από την περιοχή του πρωκτού ή το περίνεο και συντονίστε καλά την αναπνοή σας κατά την διάρκεια του στοματικού. Οι ασκήσεις των αισθήσεων βοηθούν συχνά τα ζευγάρια να απογειώσουν την ερωτική τους χημεία και να ξεπεράσουν τυχόν “προβλήματα της κρεβατοκάμαρας”.

Η ουσία του είναι ότι εστιάζοντας στο πώς αισθάνεται ο καθένας με τον αγγίζουν με συγκεκριμένους τρόπους, το ζεύγος κατανοεί καλύτερα το τι το ανάβει, οδηγώντας τελικά σε καλύτερο σεξ. Αφιερώστε μια στιγμή για να εντοπίσετε την σπονδυλική στήλη του συντρόφου σας, ή την καμπύλη του πισινού, αντί να πάτε καρφί για την απόλαυση. Μην παραμελείτε την προεργασία. Ο οργασμός δεν χρειάζεται να είναι ο στόχος των 69. Αφαιρώντας την πίεση από αυτό, η θέση είναι διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη. Μπορεί να είναι μια θέση στην οποία προθερμαίνεστε για μία επόμενη στάση που θα σας οδηγήσει σε οργασμό.

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here