Σκάνδαλο Folli Follie: Εμπλοκή του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα από τον πρώην διευθυντή της εταιρείας

Νέες αποκαλύψεις και καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Έρχεται πολιτική θύελλα.

Οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της Folli Follie παίρνουν πλέον εκρηκτικές διαστάσεις και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού τα διάφορα email που διακινούνται, κάνουν λόγο ακόμα και για εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χωρίς ωστόσο – μέχρι στιγμής – να μπορούν να επιβεβαιωθούν τα γραφόμενα.

Είναι προφανές ότι το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει ήδη κόκκινο εν μέσω εορτών και η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει διαστάσεις θρίλερ με εκατέρωθεν βολές και κατηγορίες.

Σε e-mail του Διευθυντή Ασφάλειας του ομίλου με παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο γίνεται λόγος για οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να «συνδράμει» τον Όμιλο Folli Follie όταν αποκαλύφθηκε το οικονομικό σκάνδαλο. Στο ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας γίνεται αναφορά και στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Από τις επικοινωνίες, σύμφωνα με την έκθεση της PwC, του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου με τον Διευθυντή Ασφάλειας της εταιρείας δημιουργούνται υπόνοιες για προσπάθεια άσκησης επιρροής πολιτικών και άλλων προσώπων στην αντιμετώπιση του σκανδάλου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να επιβεβαιωθούν τα γραφόμενα του Διευθυντή Ασφαλείας της εταιρίας.

«Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο», «ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός» είναι κάποιες από τις φράσεις που χρησιμοποεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος της εταιρίας, ενώ γίνεται αναφορά και σε «ενημέρωση» του
προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αλλά και του Αντιπροέδρου αυτής.

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε», αναφέρεσαι σε email που εστάλη στις 9 Μαίου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας στον γιο του ιδρυτή της Folli Follie.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. MHN TΣΙΜΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΝΑΙ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here