Σεξ στο αυτοκίνητο: Πιο βολικά από ποτέ

Σεξ στο αυτοκίνητο: Πιο βολικά από ποτέ. Είτε η εικόνα σε κάνει να νοσταλγείς το αγόρι σου στο λύκειο, είτε τον Τζακ και τη Ρόουζ σε εκείνη την επική σκηνή του Τιτανικού, νομίζω ότι όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι το να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο – ανεβάζει την ανδρεναλίνη- μπορεί να είναι εξαιρετικά καυτό.

Επιπλέον το να είσαι σε στο αυτοκίνητο σε περιορίζει από το να χαλαρώσει και να κάθεσαι – σα βούδας, λέμε τώρα- να απολαμβάνεις. Εκεί τα πράγματα είναι πιο στριμωχτά και εσύ αναγκάζεσαι να είσαι ενεργός/η και σίγουρα πολύ πολύ κοντά με το ταίρι σου. Eξίσου σημαντικό, επειδή δεν μπορείς να έχεις ακριβώς μια καθιστική  στάση σεξ– αφού, ξέρετε, άλλοι άνθρωποι είναι πιθανό να βρεθούν σε αυτή κάποια στιγμή, και τα πόδια σου αρχίζουν να τρέμουν- νιώθεις μια φυσική αίσθηση του επείγοντος.  Όλη αυτή η ενέργεια, ειδικά σε μία σχέση μακροχρόνια μπορεί να τους “δέσει” πιο πολύ.

Αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά σίγουρα θέλετε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας κάπου όπου είναι α) απίθανο να παραβιάσετε τους νόμους της δημόσιας αιδούς, β) να μην είσαστε ορατοί στους περαστικούς και γ) όχι εντελώς απομακρυσμένοι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ένα μυστικό είναι να φορέσεις φούστα ή φόρεμα. Έτσι ώστε να ανεβαίνει και εύκολα… και αν παραστεί ανάγκη- απρόοπτος επισκέπτης- να καλυφθείς άμεσα.  Όπως και με κάθε σεξουαλική εμπειρία, η επικοινωνία με το σύντροφό σας εκ των προτέρων είναι το κλειδί.

Σίγουρα θέλεις να ακολουθήσεις την ιδέα του σεξ στο αυτοκίνητο πριν το κάνεις, και να συζητήσεις πώς θέλεις να είναι αυτή η εμπειρία. Ενεργοποιήστε έναν χαμηλό φωτισμό έτσι ώστε να βλέπετε τις κινήσεις σας αλλά και να φτιάξετε μία ωραία ατμόσφαιρα… Υποθέτουμε βέβαια ότι μιλάμε για νυχτερινές ώρες και όχι για μέρα- μεσημέρι. Σοβαρευτείτε! Επειδή ο ιδρώτας είναι σήμα κατατεθέν σε κινηματογραφικές πράξεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να “αλλάξουμε μυρωδιά” , φροντίστε να ανάψετε λίγο το a/c για να είναι ευχάριστη η αίσθηση. Και ιδρωμένοι και ξαναμμένοι.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here