Μάσκα προσώπου σπιτική: Με τη δύναμη του πορτοκαλιού

Το πορτοκάλι θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει όχι μόνο όταν είναι μέρος της διατροφής σας, αλλά ακόμη και όταν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, στην περίπτωση των πορτοκαλιών, η φλούδα έχει πολύ περισσότερη βιταμίνη C από το ίδιο το πορτοκάλι. Φωτεινή και λαμπερή η φλούδα του πορτοκαλιού περιέχει αντιοξειδωτικά και η τακτική χρήση της σε μάσκες προσώπου θα σας δώσει καθαρό και λαμπερό δέρμα σε χρόνο μηδέν.

1. Φλούδα πορτοκαλιού και γιαούρτι

Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη φλούδας πορτοκαλιού και 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά. Απλώστε στο πρόσωπο και ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά για να έχετε φρέσκο ​​και τονωμένο δέρμα. Αυτή είναι μια στιγμιαία αναζωογονητική μάσκα προσώπου που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν από ένα πάρτι ή οποιοδήποτε μεγάλο γεγονός.

2. Φλούδα πορτοκαλιού, κουρκούμη και μέλι 

Χρησιμοποιήστε αυτό το πλύσιμο προσώπου για μια χρονική περίοδο για να αφαιρέσετε το επίμονο μαύρισμα. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη φλούδας πορτοκαλιού, μόνο μια πρέζα κουρκούμη και 1 κουταλιά της σούπας φυσικό μέλι. Ανακατέψτε τα πάντα καλά σε μια λεπτή πάστα. Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό και ξεπλύνετε μετά από 5 έως 10 λεπτά με οποιοδήποτε απαλό καθαριστικό προσώπου ή ροδόνερο. Προσπαθήστε να μην το χρησιμοποιείτε σε επιρρεπές στην ακμή δέρμα, αλλά αν αποφασίσετε να το κάνετε, ακολουθήστε το με ένα προϊόν προσώπου για ακμή.

3. Σκόνη φλούδας πορτοκαλιού και σκόνη καρυδιού και πάστα σανταλόξυλου

Πάρτε μια κουταλιά της σούπας σκόνη πορτοκαλιού και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σανταλόξυλου και μια κουταλιά της σούπας σκόνη καρυδιού. Στη συνέχεια, προσθέστε 2 έως 3 σταγόνες χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο για να φτιάξετε μια πάστα. Αφήστε το στο πρόσωπο για 5 λεπτά και ξεπλύνετε για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα που θα δώσει άμεση λάμψη μετά από απαλή απολέπιση.

4. Φλούδα πορτοκαλιού, Multani Mitti και ροδόνερο 

Αυτό συνιστάται για λιπαρό δέρμα. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη φλούδας πορτοκαλιού, 1 κουταλιά της σούπας multani mitti και φτιάξτε μια λεία πάστα από αυτό προσθέτοντας ροδόνερο. Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό και ξεπλύνετε μόνο όταν είναι ημι στεγνά. Αυτό το πακέτο προσώπου θα καθαρίσει βαθιά το δέρμα σας και θα τραβήξει τόσο τα μαύρα στίγματα όσο και τους λεκέδες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here