Χάρι-Μέγκαν: Τι όνομα θα δώσουν στο μωρό τους- «Πήραν φωτιά» τα στοιχήματα


Στις ΗΠΑ όπου έχουν πλέον μετακομίσει μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα υποδεχθούν φέτος το καλοκαίρι την αδερφή του πρωτότοκου γιού τους Άρτσι.

Πώς σκοπεύουν να βαφτίσει όμως το ζεύγος του Σάσεξ την κόρη του; Λίγες εβδομάδες πριν από τη γέννησή της, τα στοιχήματα και οι προβλέψεις παίρνουν φωτιά. Πλέον σύμφωνα με τα περισσότερα προγνωστικά, ένα από τα ονόματα που φαίνεται να κερδίζει με διαφορά είναι το «Φιλίππα» από τον εκλιπόντα παππού του Χάρι, πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή στα 99 του χρόνια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν σκοπεύουν να τιμήσουν όπως όλα δείχνουν το δούκα του Εδιμβούργου, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το όνομα Φιλίππα λοιπόν είναι το επικρατέστερο σε δημοτικότητα με 3/1 ή 25% πιθανότητες.

Αν αποτίσουν φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο στο όνομα του δεύτερου παιδιού τους, δεν θα είναι οι μόνοι. Τα ξαδέρφια του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία, και η Ζάρα Τιντάλ έδωσαν στους νεογέννητους γιους τους ως μεσαίο όνομα, το Φίλιππος.
Το ζεύγος άλλωστε έχει ήδη τιμήσει τον Πρίγκιπα Φίλιππο, βαφτίζοντας τον πρωτότοκό τους Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Το Μαουντμπάτεν προστέθηκε γιατί ήταν το επίθετο της οικογένειας του πρίγκιπα Φίλιππου.

Άλλες δύο δημοφιλείς επιλογές είναι τα ονόματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και της βασίλισσας Ελισάβετ, με 5/1 και 10/1, αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται να «σνομπάρουν» τις βασιλικές τους ρίζες

Δεν είναι βέβαια λίγοι και εκείνοι που προβλέπουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ίδιους και το παλάτι, τις εκρηκτικές συνεντεύξεις και την ηχηρή αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, θα επιλέξουν ένα εντελώς διαφορετικό όνομα για την πρωτότοκη κόρη τους. Ένα όνομα που δε θα παραπέμπει καθόλου στη βασιλική οικογένεια και τους γαλαζοαίματους δεσμούς τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο και φωτογράφο τους, Μίσαν Χάριμαν.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρησει το ζεύγος Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους που είναι κορίτσι μέσα στο καλοκαίρι.

«Είμαι ευγνώμων, το να έχουμε ένα παιδί, ένα ή δύο του ίδιου φύλου θα ήταν καταπληκτικό, αλλά να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι… τι άλλο μπορείς να ζητήσει κανείς; Τώρα έχουμε την οικογένειά μας και είμαστε τέσσερις», είπε συγκινημένος ο Χάρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ