Μαλλιά : Οι τάσεις του 2021


Θα είμαστε ειλικρινείς, το 2020 δεν ήταν ακριβώς ένα έτος για τα μαλλιά. Τα σαλόνια ήταν κλειστά. Οι εκδηλώσεις με κόκκινο χαλί ακυρώθηκαν. Και το να κρατάτε τις τρίχες σας πιεσμένες και απλωμένες ήταν το πιο απομακρυσμένο από το μυαλό σας. Όμως η πανδημία συνεχίστηκε και οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιήσαμε σιγά-σιγά ότι τα καλά μαλλιά μπορούν, μερικές φορές, να βοηθήσουν στην καλή διάθεση.

Κολακευτικά κουρέματα που μπορούν να αναπτυχθούν αβίαστα, απαιτώντας πολύ λίγα ενδιάμεσα touch-ups. Κύματα που δεν εμπίπτουν σε καμία συγκεκριμένη κατηγορία. Χρώμα μαλλιών που είναι πιο φυσικό. Και φυσικά, όπως πάντα στο λυκόφως της διεθνούς αναταραχής, υπάρχει και λίγο ιδιοτροπία εκεί. Ρετρό στυλ με ένα κοστούμι. Ενημερώσεις με μεγάλη δόξα και περίσταση. Και το χρώμα των μαλλιών που κάνει μια δήλωση (φροντίδας ή μη φροντίδας – μπορείτε να επιλέξετε). Και στο τέλος, αυτή είναι η χαρά των μαλλιών: Επιλογή, ευχέρεια, ομορφιά και ελευθερία. Μπροστά, 19 από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα για το 2021.

Στυλ της δεκαετίας του ’60
  • Η δεκαετία του ’60 ήταν μια εποχή επανάστασης και επανεφεύρεσης, και έτσι θα είναι και το 2021. Αυτή τη φορά, περιμένετε ότι τα στυλ θα είναι λιγότερο θρυμματισμένα με λακ, πιο γεωμετρικά και παντού πιο διασκεδαστικά. (Κοιτάξτε τη μαύρη κορδέλα σε αυτήν την εμφάνιση ακριβώς πίσω από τα μπροστινά στρώματα.)

Blunt Ends

  • Ίσως επειδή κανείς δεν είχε κουρευτεί το 2020, αλλά υπάρχει κάτι για τους σκοπούς ακριβείας που οι κομμωτές  βρίσκουν πολύ ελκυστικό – και δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.
κύματα
  •  Κύματα που σίγουρα δημιουργήθηκαν από ένα σίδερο κατσαρώματος αλλά δεν μοιάζουν με αυτά που δημιουργήθηκαν από ένα σίδερο κατσαρώματος είναι και θα συνεχίσουν να είναι τάση.

Φυσική ρίζα
  • Οι ρίζες είναι ωραίες, επιθυμητές ακόμη και δεν πρέπει να κρυφτούν. μπορείτε να της αναδείξετε με ένα  χτένισμα που θα  χώρισετε τα σκέλη , βαθιά και στο πλάι – πολύ καλύτερα για να αναδείξει αυτές τις δροσερές ρίζες.
Ακανόνιστες άκρες
  • Εάν δεν έχετε πάρει το κούρεμα σας για το καλύτερο μέρος ενός ημερολογιακού έτους, είναι πιθανό να καθίσετε σε κάποια σοβαρά μακριά σκέλη. Ένα ταξίδι στον στιλίστα μπορεί να το καθαρίσει σε κάτι με σχήμα και δομή – και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Ακολουθεί βίντεο για τα χτενίσματα

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ