Άγριες Μέλισσες επ. 67-68: Αυλαία για τις γιορτές επιστροφή το 2021

Άγριες Μέλισσες επ. 67-68: Αυλαία για τις γιορτές επιστροφή το 2021. Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, ρίχνει αυλαία για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις 23 Δεκεμβρίου και αρχικά είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει με καινούρια επεισόδια τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, ο εφιάλτης της Λενιώς θα “επανέλθει” όταν θα βρεθεί μόνη της με τον Βόσκαρη.  Τότε ο Βόσκαρης θα ξεκινήσει μια πολύ έντονη λεκτική επίθεση εναντίον της, που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη, ενώ θα προσπαθήσει να την βιάσει ξανά. Ωστόσο, η Ελένη θα αντισταθεί και δεν θα υπάρξει κακοποίηση, καθώς έχει πια αλλάξει και είναι έτοιμη να τα βάλει με τον βασανιστή της. Μάλιστα, θα κάνει κάτι που θα αφήσει άναυδο τον Μάνο Βόσκαρη και αυτό το περιστατικό θα είναι η αρχή του τέλους του.

Ο Λάμπρος θα ανακοινώσει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, προκειμένου να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Η Ελένη θα αντισταθεί γιατί δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο των γονιών της. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με τη ΔόμναΤο ίδιο βράδυ, ο Μελέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here