MasterChef trailer 18/5: Η ομάδα που χάνει πάει σε δοκιμασία αποχώρησης [vid]


Οι δύο Ομάδες συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι, στο δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας του φετινού MasterChef.

Η ομάδα που χάνει, οδηγείται σύσσωμη σε δοκιμασία αποχώρησης! Ποια λοιπόν θα καταφέρει να κερδίσει τη δοκιμασία και ποιοι θα πρέπει να αγωνιστούν για μια θέση στους TOP 6 του διαγωνισμού;

Άλλωστε μετά το επεισόδιο της Δευτέρας (17/5) στο MasterChef και τους μπλε που πανηγύρισαν την ομαδική δοκιμασία σήμερα (18/5) μια ακόμη δύσκολο μαγειρική αποστολή περιμένει τους παίκτες.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται κι εσείς να διακρίνουμε κι από το trailer, Κόκκινοι και Μπλε τα δίνουν όλα προκειμένου να ετοιμάσουν τα πιο λαχταριστά πιάτα, που θα τους κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι.

Οι απαιτήσεις όμως είναι μεγάλες και ταυτόχρονα ο χρόνος είναι αμείλικτος! Έτσι πολλοί δεν θα καταφέρουν να ετοιμάσουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους, με την κριτική επιτροπή να μένει απογοητευμένη.

Μάλιστα μια ατάκα που εκστόμισε ο εκ των κριτών Σωτήρης Κοντιζάς «πάγωσε» τους παίκτες καθώς χαρακτήρισε ένα συγκεκριμένο πιάτο… εντελώς εκτός θέματος!

MasterChef trailer 18/5: Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα συμβεί απόψε:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ