Ενυδάτωση: Πώς θα βοηθήσεις το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της νύχτας

Μια πιθανή ένδειξη ξηρού δέρματος είναι το ξεφλούδισμα, ο κνησμός, το σπάσιμο και / ή η ερυθρότητα στην επιφάνεια. Πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στο ξηρό δέρμα, όπως είναι τα σκληρά σαπούνια, το χλώριο, τα μακρά ζεστά ντους, ακόμη και η γήρανση.

Αλλάζει το δέρμα κατά την εποχή;

Το δέρμα τείνει να είναι πιο ξηρό τους χειμερινούς μήνες λόγω της πτώσης των θερμοκρασιών και της πτώσης των επιπέδων υγρασίας. Το να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους σε κρύες θερμοκρασίες δυσκολεύει το δέρμα να διατηρήσει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται, κάνοντας το να φαίνεται ξηρό. Η έλλειψη υγρασίας στον αέρα μπορεί επίσης να κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο στην ξηρότητα και την απολέπιση. Λάβετε υπόψη σας πόσο καιρό και πόσο συχνά βρίσκεστε σε κρύες θερμοκρασίες και θυμηθείτε να προστατεύετε το δέρμα σας με τη βοήθεια μιας αποτελεσματικής ενυδατικής κρέμας.

Ενυδατώστε ενώ κοιμάστε

Εάν έχετε ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα, υπάρχουν πολλές ενυδατικές επιλογές ενυδάτωσης για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματός σας ενώ κοιμάστε. Βελτιώστε τη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με φόρμουλες αναζωογόνησης και ενυδάτωσης και ξυπνήστε με ένα πιο υγιές δέρμα.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με έλαιο καρύδας

Όσον αφορά την ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, το λάδι καρύδας είναι γνωστό ότι έχει μια βαθιά ενυδατική δράση που μπορεί να βοηθήσει ώστε να θρέψει, να ενυδατώσει και να μαλακώσει το δέρμα σας, ακόμη και όταν κοιμάστε. Το λάδι καρύδας παρέχει αντιοξειδωτικά αποτελέσματα στο δέρμα λόγω της αφθονίας των λιπαρών οξέων που μπορούν να βοηθήσουν στο δέρμα σας να φράξει. Εάν τα ξηρά, σκασμένα χείλη σας απασχολούν, δοκιμάστε μια ενυδατική μάσκα χειλιών που εγχέεται με λάδι καρύδας. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη στρώση κατά τον ύπνο και ξυπνήστε με απαλά, ελαστικά χείλη μέχρι το πρωί.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here