Χριστούγεννα- Μετακίνηση: Όσα πρέπει να ακολουθήσεις

Χριστούγεννα- Μετακίνηση: Όσα πρέπει να ακολουθήσεις. Περίεργα τα φετινά Χριστούγεννα αλλά με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε από αυτή τη δυστοπία. Η συμβολή του εμβολίου είναι σημαντική αλλά μέχρι τότε ας είμαστε προσεκτικοί, για την ασφάλεια όλων!

Αρχικά, το έχουμε πια αφομοιώσει, το οικογενειακό τραπέζι δεν ξεπερνά τα 9 άτομα, για την ακρίβεια 2 οικογένειες. Το ωράριο παραμένει το ίδιο, με την ισχύουσα απαγόρευση μετακίνησης από τις 22:00- 05:00. Σε αυτό το πλαίσιο μετακινούνται μόνο όσοι πρόκειται για εργασία και πάντα με τα απαραίτητα έγγραφα.

Δεν επιτρέπονται τα κάλαντα και τις εκκλησίες θα μπορούν να επισκεφθούν οι πιστοί Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Έως 25 άτομα στις εκκλησίες και 50 στους Μητροπολιτικούς ναούς.  Ο κωδικός μετακίνησης στο 13033 είναι το 6, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS και κατά την επιστροφή στο σπίτι τους. Σημειώνεται,  η παρουσία της αστυνομίας θα είναι αυξημένη αυτές τις ημέρες τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ το ίδιο θα γίνει και την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Ακόμη, ανάλογα με τις καταγγελίες ενδέχεται να υπάρξει αυτοπρόσωπη παρουσία της αστυνομίας σε κάποιο σπίτι για έλεγχο. Περισσότερα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here