8 Λέξεις: Ο Σίμος δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη

8 ΛΕΞΕΙΣ Ο Φρίξος ρίχνει ένα χαστούκι στην Έλλη. Ο Σίμος θα παρασυρθεί από το πάθος του για τη Σμαράγδα και θα επιτεθεί στον Αντώνη. Ο Φρίξος ρίχνει ένα χαστούκι στην Έλλη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αποστολία πηγαίνει στο σπίτι του Άκη και του ζητάει να ξαναγυρίσει κοντά του.

Επεισόδιο 139 β κύκλος

Ο Άκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Αποστολία που ξαναγύρισε στο σπίτι και όλα αυτά που λέγονται μεταξύ τους δείχνουν τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας βλέπουν με ικανοποίηση το γεγονός ότι το κανάλι του Άκη άλλαξε στάση απέναντι στο κόμμα της Αναγέννησης και αναφέρθηκε με καλά λόγια στις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες τους. Αυτή η αλλαγή πλεύσης όμως δεν θα αρέσει καθόλου στον Άκη, που καλεί τον Αιμίλιο και τον επιπλήττει με τον γνωστό του τρόπο.

Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι τους έκλεψαν τα κοσμήματα της Νόνας, ενώ ο Φρίξος ξαφνικά θυμάται κάτι και επιστρατεύοντας το αστυνομικό του δαιμόνιο, αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Έρση. Ο Σίμος παρασύρεται από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here