Άνδρες vs Γυναίκες: Τρία ενοχλητικά πράγματα που απομακρύνουν τις γυναίκες

Άνδρες vs Γυναίκες: Τρία ενοχλητικά πράγματα που απομακρύνουν τις γυναίκες. Οι γυναίκες  συχνά δε γνωρίζουν τι θέλουν και, πριν αρχίσεις να φωνάζεις σωβινισμός, σκέψου το: είναι αλήθεια. Από το τι να φορέσει, μέχρι το πού να πάει για δείπνο, το ραντεβού μπορεί να είναι μια μάχη αναποφασιστικότητας.

Αλλά, ακόμα και αν το πιο δίκαιο σεξ έχει προβλήματα όταν πρόκειται να εντοπίσουν τι θέλουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσδιορίσουν τι δεν θέλουν! Υπάρχουν χαρακτηριστικά και χειρισμοί των αντρών, που τις οδηγούν στο απόλυτο “ξενέρωμα”. Έτσι, στο πνεύμα του να παρακολουθείτε ο ένας τον άλλο πίσω από την εργένικη σκοπιά, εδώ είναι τα κορυφαία ενοχλητικά θέματα που θα έπρεπε να επανεξετάσετε… Άνδρες!

  1. Ξέρεις πότε να κρατάς την πόρτα ανοιχτή, πότε να προσφέρεις το μπουφάν σου περίτεχνα, αλλά το να μετατραπείς σε νεάντερταλ όταν το φαγητό τοποθετείται μπροστά σου είναι ένα χρόνιο πρόβλημα με τους άνδρες. Αυτό σημαίνει ότι Δεν πρέπει να μασάς με το στόμα ανοιχτό ή να παρκάρεις τους αγκώνες σου πάνω στο τραπέζι. Φρόντισε- τουλάχιστον- να κρατάς τα μαχαιροπίρουνα σωστά!  Ο σύντροφός είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μας και, από αυτή την άποψη, κάθε γυναίκα θέλει να είναι με κάποιον που μπορεί να την εκπροσωπήσει καλά.
  2. Όσο καλή και αν είναι η πρόθεση, το αστείο σε βάρος των γυναικών είναι μια από τις πιο μη ελκυστικές ιδιότητες που μπορεί να δείξει ένας άνδρας.
  3. Αν νομίζετε ότι είστε γοητευτικός και χαρισματικός, είναι πιθανό να μην είστε. Είστε το είδος του ατόμου που γνέφει και σηκώνει το φρύδι προσεκτικά για τα πρώτα ’30 ενός ραντεβού για να της δώσει την εντύπωση ενδιαφέροντος – και στη συνέχεια, όταν του δοθεί μια ευκαιρία, θα ξεκινήσει έναν εγωκεντρικό  μονόλογο.

Τι να κάνεις και τι όχι σε ένα ραντεβού!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here