Survivor Spoiler 19/05: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης [vid]


Όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο παίκτης με το έπαθλο της ατομικής ασυλίας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και είχε το δικαίωμα να ορίσει έναν εκ των συμπαικτών του ως προτεινόμενο προς αποχώρηση, θέτοντάς τον έτσι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολούθως, όλοι οι παίκτες, Κόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν ποιος/ποια θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Εκεί, βάσει των αποτελεσμάτων της κάλπης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος. Από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κάνοντας χρήση του επάθλου της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και αμέσως μετά οι παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρέθηκαν εκ νέου ξανά στο συμβούλιο του νησιού για την γνωστή διαδικασία. Με το σύνολο των πέντε ψήφων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ήταν η τρίτη υποψήφια για αποχώρηση.

Ως κάτοχος του επάθλου της ατομικής ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης έπρεπε να υποδείξει έναν ακόμη παίκτη ως προτεινόμενο για αποχώρηση. Έτσι και έκανε, και συνεπώς η Νικολέττα Μαυρίδη ήταν η τελευταία και τέταρτη παίκτρια που συμπλήρωσε την λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Νωρίτερα σήμερα, διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που θα πάρει τελικά την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα και θα κλείσει οριστικά πίσω του/της την πόρτα στο παιχίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές που κυκλοφορούν ως τώρα στο διαδίκτυο, ο παίκτης που αποχωρεί ή μάλλον η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι η Νικολέττα Μαυρίδη.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor εδώ:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ