MasterChef Spoiler 19/5: Η ομάδα που χάνει την ομαδική και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση [vid]


Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και Πάνος Ιωαννίδης αρχικά συγκέντρωσαν τους παίκτες στο βουνό με θέα την Πάρνηθα και εν συνεχεία σε ένα ξενοδοχείο με φόντο τη θάλασσα για δύο δύσκολες ομαδικές δοκιμασίες.

Η κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους Διονύσιο, Ιωάννη, Παύλο και Μαργαρίτα και η Κόκκινη από τους Τζιοβάνι, Αλέξανδρο, και Μαρίνα. Οι δύο ομάδες σχηματίστηκαν μετά από τις επιλογές του Διονύσιου που είχε τα πλεονεκτήματα ως νικητής της ομαδικής δοκιμασίας.

Σήμερα το βράδυ οι κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef από την οποία θα κριθούν όλα. Οι νικητές θα παραμείνουν ασφαλείς και θα απολαύσουν ένα έπαθλο με το Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι ηττημένοι θα μαγειρέψουν διεκδικώντας την παραμονή στο παιχνίδι.

Από τις λίγες περιπτώσεις που σε διαγωνισμό η σιωπή «σπάει» νεύρα, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία. Στιγμές απαράμιλλης ψυχραιμίας και μαγειρικού πείσματος, έρχονται να διδάξουν πολλά. Οι παίκτες από τον εξώστη παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με έκφραση που προδίδει ότι τα πάντα «κρέμονται σε μία κλωστή». Ένα και μόνο λάθος θα καθορίσει τελικά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef;

Oι κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef από την οποία θα κριθούν όλα. Οι νικητές θα παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι ηττημένοι θα μαγειρέψουν διεκδικώντας την παραμονή στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, η μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Οι κόκκινοι θα τεθούν αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση. Διονύσης, Μαργαρίτα, Ιωάννης ή Παύλος; Ποιός θα φύγει από το MasterChef;

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ