Βλεφαρίδες Μεγάλωμα: Μακρύτερες και παχύτερες βλεφαρίδες στο σπίτι

Οι βλεφαρίδες προστατεύουν τα μάτια από βρωμιές του αέρα. Ενεργούν επίσης σαν αισθητήρες που προειδοποιούν τα μάτια για πιθανό κίνδυνο όταν τα αντικείμενα πλησιάζουν. Οι αραιές ή λεπτές βλεφαρίδες εμπίπτουν σε μια κατάσταση που ονομάζεται υποτρίχωση των βλεφαρίδων. Άτομα με τριχόπτωση, που ονομάζεται αλωπεκία, μερικές φορές βιώνουν την αραίωση των βλεφαρίδων.

Εάν προσπαθείτε για μακρύτερες και παχύτερες βλεφαρίδες, υπάρχουν πολλές θεραπείες στο σπίτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. 

Μερικές κοινές θεραπείες στο σπίτι που επιμηκύνουν τις βλεφαρίδες περιλαμβάνουν:

Βαζελίνη: Τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα απλώστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στις βλεφαρίδες πριν από το κρεβάτι και ξεπλύνετε το πρωί.

Πράσινο τσάι: Απλώστε δροσερό, χωρίς ζάχαρη πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες με βαμβάκι καθημερινά.

Ελαιόλαδο με ή χωρίς λεμόνι: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου με ή χωρίς φλούδα λεμονιού που εγχύεται στις βλεφαρίδες το βράδυ πριν από το κρεβάτι και ξεπλύνετε το πρωί.

Καστορέλαιο: Απλώστε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιο στις βλεφαρίδες κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι και ξεπλύνετε το πρωί.

Αλόη βέρα: Απλώστε μια μικρή ποσότητα γέλης αλόης βέρα στις βλεφαρίδες πριν από το κρεβάτι και ξεπλύνετε το πρωί.

Μασάζ στα βλέφαρα: Κάντε απαλό μασάζ στα βλέφαρα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Η σωστή συντήρηση των βλεφαρίδων μπορεί να βελτιώσει την υγεία των βλεφαρίδων σας, καθιστώντας λιγότερο πιθανό να σπάσουν. Αυτό μπορεί να τις κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες και παχύτερες. Μερικές επιπλέον συμβουλές περιποίησης των βλεφαρίδων περιλαμβάνουν:

Βουρτσίζετε τακτικά τις βλεφαρίδες σας με μια βούρτσα βλεφαρίδων

Πλύνετε το πρόσωπο και τα μάτια σας με απαλό σαπούνι καθημερινά

Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών στο τέλος κάθε ημέρας

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here