Σταθεροποιητικά κινείται το Bitcoin – Στην περιοχή των 39.000 δολαρίων


Σταθεροποιητικά πέριξ των 39.000 δολαρίων κινείται σήμερα το Bitcoin, το οποίος χθες κατέρρευσε ενδοσυνεδριακά έως και 30% κινούμενο προς τα 30.000 δολάρια.

Ωστόσο, αυτή η τρομακτική διακύμανση είναι συμβατή με την κουλτούρα των επενδυτών κρυπτονομισμάτων, που είναι εξοικειωμένοι με τα ράλι κερδών, αλλά και τις βυθίσεις των συγκεκριμένων assets.

Οι μαζικές ρευστοποιήσεις είναι πάντα τρομακτικές, αλλά οι έμπειροι επενδυτές τείνουν να τις βλέπουν ως ευκαιρίες αγοράς.

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, το κρίσιμο επίπεδο στήριξης του Bitcoin στο εύρος των 30.000 δολαρίων αποδείχθηκε ισχυρό κατά τη διάρκεια της πτώσης, γεγονός που προκάλεσε την ανάκαμψη της τιμής του από τα 30.000 δολάρια σχεδόν στα 37.000 δολάρια μέσα σε μία μόλις ώρα και πλέον τη σταθεροποίησή του στα 39.000 δολάρια.

Τo Bitcoin κινείται επί του παρόντος 40% χαμηλότερα από την κορυφή των σχεδόν 65.000 δολαρίων του Απριλίου με την απαγόρευση των συναλλαγών σε Bitcoin από την Κίνα και την ανακοίνωση του Elon Musk πως η Tesla δεν θα δέχεται πληρωμές σε Bitcoin να βαρύνουν την επενδυτική ψυχολογία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ