Άγριες μέλισσες επεισόδιο 145: Η Ανέτ μετακομίζει


Το 145 επεισόδιο θα ανοίξει με μία ήρωίδα η οποία μετά από μία συνάντηση, αποφάσιζει από εδώ και πέρα να δράσει μόνη της χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό σε οποιονδήποτε άλλο

Στην πορεία θα δούμε μία οριστική ρήξη που κάνει μία πρωταγωνίστρια να μετακομίσει και να περιμένει να δει την εξέλιξη των πραγμάτων. Η Προστασία μία ηρωίδας σε έναν ήρωα την αναγκάζει να πει ψέματα στα παιδιά της , αυτό το κάνει επειδή φοβάται αντιδράσεις. Την ίδια στιγμή μία διαμάχη ξεσπάει λόγο μίας γυναίκας .

Μία ηρωίδα δεν πείθεται για την αθώωση του πατέρα της παρά τις προσπάθειες του ίδιου να την πείσει. Το χωριό ετοιμάζεται να ζήσει χαρούμενες στιγμές, αφού θα υπάρξει μία πρόταση γάμου αλλά και έλευση του για να ακούσει την παιδική χορωδία. Το επεισόδιο θα κλίσει με μία αναμέτρηση.

Η Ελένη συναντά τον Βάσκαρη

  • Η Ελένη αποφασίζει να συναντήσει τον Βάσκαρη, και μετά από αυτή την συνάντηση αποφασίζει να μην την αποκαλύψει σε κανέναν και να δράσει μόνη της.

Οριστική ρήξη στην σχέση Ανέτ-Μελέτη

  • Μετά το τελεσίγραφο της Ανέτ τον Μελέτη έρχεται η οριστική τους ρήξη και αυτό κάνει την Ανέτ να μετακομίσει στον Μιλτιάδη, μέχρι να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η Μυρσίνη προστατεύει τον Δούκα

  • Η Μυρσίνη προστατεύει τον Δούκα και αυτό την κάνει να συνεχίσει να λέει ψέματα στα παιδιά της, προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις τόσο των παιδιών της, όσο και της Ανέτ.

Μία διαμάχη ξεσπάει

  • Ο Μεγαρίτης στριμώχνεται από τον Σπανό επειδή νομίζει ότι στρίμωξε την Ασπασία.

Το χωρίο ζει ξέγνοιαστες στιγμές

  • Τόσο η πρόταση γάμου που θα κάνει ο άγγελος στην Σοφούλα, όσο και η παράσταση της παιδικής χορωδίας θα κάνουν το χωριό να να χαρεί.

Ελένη και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι

  • Έφτασε η ώρα η Ελένη να έρθει αντιμέτωπη με τον Δούκα και αυτή την φορά είναι αποφασισμένη για όλα.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ