Ερωτικά φιλιά: Μην τα αφήνεις για αύριο αυτά που μπορείς να δώσεις σήμερα

Ερωτικά φιλιά: Μην τα αφήνεις για αύριο αυτά που μπορείς να δώσεις σήμερα. Τα φιλιά δεν είναι απλώς μια φυσική πράξη, αλλά αντιπροσωπεύουν αγάπη, σεβασμό και φιλία.

Είναι η μόνη γλώσσα που δεν αφήνει τίποτα στο προσκήνιο και δεν ξέρει για τα πρόσκαιρα κίνητρα. Μεγάλο, σύντομο, μικρό, ζεστό, κρύο, υγρό, στεγνό … Ένα φιλί μιλάει για την ύπαρξη όλων και τίποτα. Τα φιλιά μας τα λένε όλα με την ένταση, τη συχνότητα, τη θερμότητα και την υγρασία τους. Επειδή το φιλί αφορά την αναζήτηση ενός προορισμού και την παραμονή, ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα. Μείνετε να νιώσετε, το φιλί, το άγγιγμα. Σε φιλάω γιατί θέλω και εσύ να ανταποδώσεις όπως θέλεις.

Και σε φιλάω γιατί σε αγαπώ, γιατί έχω την επιθυμία να πω γεια με τα χείλη μου. Για δευτερόλεπτα ή ώρες ο κόσμος σταματά και τα μάτια μας κλείνουν. Γιατί να μείνετε για μια μέρα χωρίς αυτή την έκρηξη αισθήσεων; Επειδή το φιλί μας μεταφέρει σε ένα ευχάριστο μέρος που μας κάνει να νιώσουμε. Και αυτό είναι, τίποτα περισσότερο. Αυτή είναι όλη η μαγεία του φιλιού γιατί είναι όλη η μαγεία που υπάρχει. Το φιλί που σιωπά τις λέξεις δεν είναι ένα φιλί που δίνεται με το σώμα αλλά με την καρδιά… Πίσω από αυτά υπάρχουν ατελείωτες εξηγήσεις που, χωρίς να λένε τίποτα, δεν θα παραμείνουν ποτέ στον αέρα. Ένα φιλί αξίζει χίλιες λέξεις και γίνεται πηγή ενέργειας σε μια σχέση. Είναι ένα σημάδι μέγιστης εμπιστοσύνης, ανάγκη για εγγύτητα, επαφή και επιθυμία.

Επειδή υπάρχουν φιλιά κάθε είδους και φιλιά που μιλούν πολλές γλώσσες. Έχουμε όλοι ένα φιλί στη μνήμη μας. Φιλιά αγάπης, γλυκύτητας, συνενοχής, αγάπης, εμπιστοσύνης. Είναι τα φιλιά της αγάπης, αυτά που είναι γεμάτα ψυχή και αγνότητα, αυτά που θυμόμαστε με χαμόγελα . Τα άπειρα φιλιά που αναζητούν επειγόντως τα ανυπόμονα χείλη των πρώτων εραστών!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here