Φωτιά στην Κορινθία: Εκκενώνονται κι άλλοι οικισμοί – Νέο μήνυμα 112 στους κατοίκους


Με νεο μήνυμα μέσω του 112 όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα μετά και την ενίσχυση των ανέμων

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία, ενώ σε εκκένωση και του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, λόγω της ενίσχυσης των ανέμων προχώρησαν οι Αρχές.

Εντολή για την εκκένωση και του Αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα Μέγαρα.

Νωρίτερα SMS στα κινητά τους έλαβαν από το 112 οι κάτοικοι των περιοχών από το Χάνι Δερβενίου έως την Άνω και Κάτω Πευκενέα για να απομακρυνθούν από την περιοχή προς τα Μέγαρα. Στο μήνυμα γινόταν λόγος για «ραγδαία ενίσχυση των ανέμων».

112 μήνυμα

Η καλή εικόνα από το πύρινο μέτωπο, που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης, κράτησε μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα, οπότε και ενισχύθηκαν οι άνεμοι, φτάνοντας τα 7 μποφόρ, ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι, η κατάσταση εκτροχιάστηκε με τις Αρχές να προχωρούν στις εκκενώσεις οικισμών.

Οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν μηχανήματα για να ανοίξουν δρόμους στα Γεράνια Όρη, με τις Αρχές να έχουν διακόψει την κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εγκλωβισμού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ