Ηράκλειο: Χειροπέδες σε αστυνομικό με 42 κιλά εκρηκτικών


Για την υπόθεση, που προκαλεί αίσθηση, συνελήφθη επίσης ο κουνιάδος του ενώ αναζητείται η σύζυγός του – Αποκαλυπτικές πληροφορίες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η σύλληψη αστυνομικού, μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΤΑΕ Μεσαράς στο δρόμο Μοιρών-Πόμπιας, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς συνέλαβαν τον αρχιφύλακα καθώς βρέθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του 42,5 εκρηκτική ύλη, κυρίως δυναμίτιδα. Το όχημα, ένα επιβατικό αυτοκίνητο φέρεται να είναι καταχωρημένο στο όνομα της γυναίκας του.

O αρχιφύλακας, αρχικά φέρεται να δήλωσε στο κλιμάκιο του ΤΑΕ μόνο το ονοματεπώνυμό του, ενώ στην συνέχεια, όταν εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά, ανέφερε την ιδιότητά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι αστυνομικός, κάντε ότι θέλετε».

Ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι είχε δανείσει το αυτοκίνητο στον κουνιάδο του και ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εκρηκτικά, και δεν γνώριζε τίποτε γι’ αυτά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου οδηγήθηκε, εμφανίστηκε και ο κουνιάδος, που ανέλαβε την ευθύνη για τα εκρηκτικά και επίσης συνελήφθη. Παράλληλα, όπως λένε οι πληροφορίες, αναζητείται η σύζυγός του αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε άλλο νομό της Κρήτης.

Την προανάκριση για την υπόθεση, που προκαλεί ήδη πολλές συζητήσεις, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ