Φωτιά ΤΩΡΑ: Δείτε LIVE την έκτακτη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά


Φωτιά στην Κορινθία: Μέσα σε ένα 24ωρο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, παραχωρεί ακόμη μία έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο

Δίνοντας μάχη με τα εναέρια μέσα συνεχίζεται το πρωί της Παρασκευής, η επιχείρηση αντιμετώπισης της φωτιάς που καίει για δεύτερο 24ωρο Κορινθία και Δυτική Αττική.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσων, Νίκος Χαρδαλιάς, παραχωρεί αυτή την ώρα έκτακτη συνέντευξη έτσι ώστε να ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πυρκαγιά στην Κορινθία.

Δείτε LIVE την ενημέρωση:

Να υπενθυμίσουμε ότι έκτακτη ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας πραγματοποίησε και χθες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως «Τέθηκαν σε επιφυλακή δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάφοροι οικισμοί και έγιναν προληπτικές απομακρύνσεις». Παράλληλα έκανε γνωστό πως μέχρι χθες το απόγευμα είχαν καεί περίπου 20.000 στρέμματα.

«Όλα τα διαθέσιμα μέσα στάλθηκαν στο σημείο» συμπλήρωσε ο υφυπουργός, απαριθμώντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ