Εμβόλιο Κορωνοϊός : 12 χρονες συμμετάσχουν στην δοκιμή εμβολίων


Ο γιατρός και ο ερευνητής Jay M. Lieberman μοιράζονται γιατί συμφώνησε να επιτρέψει στις 12χρονες δίδυμες κόρες του να συμμετάσχουν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna και γιατί πιστεύει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για τα παιδιά. Τα δωδεκάχρονα δίδυμα , συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίων COVID-19 της Moderna για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Η Moderna αναζήτησε παιδιά για να λάβουν μέρος στην έρευνα

  • Όταν η Moderna άρχισε να προσλαμβάνει συμμετέχοντες ηλικίας 12 έως 17 ετών για τη δοκιμή εμβολίων COVID-19 εγγράφηκαν και  δύο 12χρονα δίδυμα κορίτσια που το είδαν ως ευκαιρία να τους εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Διαδικασία που υποβλήθηκαν

  • Ήξεραν ότι  δύο από τους 3.235 συμμετέχοντες στη δοκιμή, θα έλαβαν είτε την τυπική δόση για ενήλικες δύο βολών είτε ένα εικονικό φάρμακο. Υποβλήθηκαν επίσης σε ρινικά επιχρίσματα και κινήσεις αίματος.

Αντίδραση του εμβολίου στην μία 12 χρονη

  • Επειδή μια κόρη παρουσίασε ήπια αντίδραση μετά τη δεύτερη δόση κατά τη διάρκεια της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο χέρι και του πυρετού πιστεύει ότι έλαβε το εμβόλιο. Ωστόσο, η άλλη αδερφή λόγο της έλειψης συμπτωματων θεώρησε ότι άνηκε στην ομάδα που έλαβε το εικονικό εμβόλιο.

Οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται ανθρώπους

  • Προφανώς, οι κλινικές δοκιμές χρειάζονται τους ανθρώπους να συμμετάσχουν, οπότε το είδαμε με έναν μικρό τρόπο ως υπηρεσία.

Ο λόγος που δέχθηκαν να πάρουν μέρος στις έρευνες

Ο πραγματικός λόγος που θέλανε να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο στα παιδιά, είναι ότι σκέφτηκαν ότι είναι ένας τρόπος να καταπολεμηθεί πολύ πιο γρήγορα η πανδημία και να οχυρωθούν καλά οι πολιτείες, όταν εμβολιαστούν και τα παιδιά και θέλανε να συμβάλουν στην καλύτερη διεκπεραίωση του. Επίσης το είδαν και ως έναν τρόπο να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές μελέτες παρά τους κινδύνους που ήξεραν ότι μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες προκειμένου να συμβάλουν και να βρεθεί η λύση.

Ακολουθεί βίντεο για την σπουδαιότητα των εμβολίων στον οργανισμό και δη των παιδιών

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ