Σεξουαλική Έλξη Σημάδια: Πως θα γίνετε ακαταμάχητοι

Το χιούμορ είναι ελκυστικό για άνδρες και γυναίκες – αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Η έρευνα δείχνει ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τις κάνουν να γελούν, και οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που γελούν στα αστεία τους.

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι ενώ και οι άνδρες και οι γυναίκες λένε ότι τους αρέσει μια «καλή αίσθηση του χιούμορ» σε έναν πιθανό σύντροφο, διαφέρουν ως προς το τι εννοούν με αυτήν τη φράση. Οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν τους άνδρες που τις κάνουν να γελούν, ενώ οι άνδρες τείνουν να προτιμούν τις γυναίκες που γελούν με τα αστεία τους. Σύμφωνα με αυτό, ο Robert Provine ανέλυσε περισσότερες από 3.000 ατομικές διαφημίσεις και διαπίστωσε ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να περιγράψουν την καλή τους ικανότητα να εκτιμούν το χιούμορ, ενώ οι άντρες είχαν περισσότερες πιθανότητες να προσφέρουν καλή ικανότητα παραγωγής χιούμορ.

Το να αρέσεις είναι σέξι. Θέλετε να αυξήσετε το ενδιαφέρον κάποιου για εσάς; Ίσως αξίζει να βεβαιωθείτε ότι θα ανακαλύψουν ότι σας ενδιαφέρουν.

Ο Δρ Aron επιβεβαίωσε ότι η προσδοκία των υποκειμένων, ότι δηλαδή θα ήθελαν να αρέσουν στο άλλο άτομο, είχε τεράστια επίδραση. «Εάν ρωτήσετε τους ανθρώπους για την εμπειρία τους να ερωτευτούν, πάνω από το 90 τοις εκατό θα πουν ότι ένας σημαντικός παράγοντας ήταν να ανακαλύψουν οι ίδιοι άρεσαν στον άλλο», σύμφωνα με τον Δρ. Δημιουργήστε την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να σας αποκτήσουν αλλά ταυτόχρονα ότι είστε πολύ ενθουσιώδεις για το άτομο με το οποίο είστε.

Αυτό που λέτε είναι σέξι. Η τυχαία συζήτηση με κάποιον που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι κακή ιδέα. Γιατί; Αυτό που λέτε μπορεί να έχει σημασία – πολλή σημασία. Η συναισθηματική, προσωπική ανταλλαγή πληροφοριών προωθεί ισχυρά συναισθήματα σύνδεσης.

Ο Arthur Aron, ψυχολόγος στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Stony Brook, ενδιαφέρεται για το πώς οι άνθρωποι σχηματίζουν ρομαντικές σχέσεις και έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο να πάρει άντρες και γυναίκες που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν και να τους κάνει να νιώσουν κοντά σε έναν αλλο. Δεδομένου ότι έχει μόλις μια ώρα περίπου για να δημιουργήσει τα επίπεδα οικειότητας που συνήθως χρειάζονται εβδομάδες, μήνες ή χρόνια για να σχηματιστούν, επιτάχυνε τη διαδικασία γνωριμίας μέσω ενός συνόλου τριάντα έξι ερωτήσεων που δημιουργήθηκαν για να πάρουν τους συμμετέχοντες γρήγορα από το επίπεδο 1 στο σύστημα της McAdams στο δεύτερο επίπεδο οικειότητας.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τα λόγια σας που δεν μπορείτε να πείτε… Όταν μια γυναίκα προσελκύεται πολύ από έναν άνδρα, αν η ατάκα του είναι καλή ή όχι, δεν έχει σημασία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here