Κατοικίδια: Έρευνα απαντά αν έχουν υπερφυσικές δυνάμεις


Η νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων πιστεύουν ότι οι γούνινοι φίλοι τους τους προστατεύουν από τα κακά πνεύματα. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα σε περισσότερους από 2.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που διεξήχθη από τη φιλανθρωπική οργάνωση Blue Cross, περισσότερο από το 30% των ανθρώπων πιστεύουν ότι τα κατοικίδια ζώα τους τα προστατεύουν από φαντάσματα και πνεύματα.

Περίπου το 25% των ιδιοκτητών γάτας δήλωσαν ότι είδαν την αιλουροειδής να σφυρίζει ή να γρυλίζει σε έναν κενό χώρο δύο φορές τις τελευταίες 4 εβδομάδες, ενώ άλλοι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι έχουν δει τη γάτα τους να ακολουθεί μια αόρατη παρουσία γύρω από ένα δωμάτιο με τα μάτια τους.

Οι μεταφυσικές ικανότητες των κατοικίδιων

  • Αλλά οι ικανότητες των κατοικίδιων ζώων μας μπορεί να εκτείνονται περισσότερο από το να απομακρύνουν τα φρικτά πνεύματα – μπορεί επίσης να έχουν ψυχικές ικανότητες.

Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί επίσης να έχουν έκτη αίσθηση
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων πιστεύουν ότι τα ζώα τους μπορούν να αισθανθούν όταν ένα μέλος της οικογένειας πηγαίνει στο σπίτι ή όταν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. Άλλοι είπαν ότι τα κατοικίδια ζώα τους γνωρίζουν πότε είναι ώρα για δείπνο, ενώ κάποιοι είπε ότι τα ζώα τους μπορούν να αισθανθούν όταν μια καταιγίδα βρίσκεται στον ορίζοντα.
  • Τα κατοικίδια ζώα σύντομα μπορούν να μάθουν λεπτές αλλαγές στη συμπεριφορά μας και στο περιβάλλον τους που τους προειδοποιούν για κάτι που πρόκειται να κάνουμε ή αλλαγές στην ατμόσφαιρα, όπως μια καταιγίδα, Είναι γρήγορο να μάθουν μια ρουτίνα, ώστε να γνωρίζουν πότε οι ιδιοκτήτες τους θα φτάσουν στο σπίτι τους, πότε είναι το δείπνο και πότε πρόκειται να βγείτε χωρίς αυτούς.
  • Τα σκυλιά και οι γάτες ήταν τα κατοικίδια ζώα μεταξύ των οποίων αναφέρθηκαν οι περισσότερες ψυχικές και φανταστικές εμπειρίες στην έρευνα, ακολουθούμενες από κουνέλια, ινδικά χοιρίδια και άλογα.

Συμπέρασμα έρευνας

  • Συνολικά, φαίνεται ότι τα κατοικίδια ζώα μας δεν είναι απλώς χαριτωμένα και χαριτωμένα. Μπορεί επίσης να έχουν υπερφυσικές ικανότητες που προστατεύουν εμάς και την οικογένειά μας ,κάτι που πρέπει να θυμάστε την επόμενη φορά που ο γούνινος σύντροφός σας θα σφυρίζει ή θα γαβγίζει σε έναν κενό χώρο.

Ακολουθεί βίντεο με τα κατοικίδια

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ