MasterChef Spoiler 21/5: Την αποχώρηση του Τζιοβάνι ακολουθεί παίκτης φαβορί [vid]


Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα στο παιχνίδι έχουν πολύ υψηλές δυνατότητες, οπότε οποιαδήποτε αποχώρηση από εδώ και πέρα θα είναι αρκετά δύσκολη.

Αυτή πάντως που θα δούμε σήμερα αφορά έναν παίκτη που έχει απασχολήσει πολύ το παιχνίδι. Όχι μόνο μαγειρικά αλλά και με όσα λέει κατά καιρούς. Μάλιστα μπήκε ξανά στο σπίτι μέσω της διαδικασίας των επιστροφών.

«Μετά από όσα περάσατε και περάσαμε, είμαστε εδώ κι εσείς είστε η τελική εξάδα του φετινού MasterChef. Συγχαρητήρια και στους έξι παιδιά. Ξεκινάνε οι Ημιτελικοί. Τι σημαίνει αυτό; Μετά από διάφορες και συνεχόμενες δοκιμασίες θα καταλήξουμε στους δύο φιναλίστ, στους δύο που θα επικρατήσουν και θα είναι στο φετινό τελικό του MasterChef 5» είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αμέσως οι παίκτες φάνηκαν προβληματισμένοι, θέλοντας πάντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Έχουμε δύο δοκιμασίες. Στο τέλος της ημέρας, από έξι θα μείνετε πέντε. Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστείτε σε ζευγάρια. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα πάει στον εξώστη και είναι αυτόματα στους πέντε του φετινού MasterChef. Οι υπόλοιπο τέσσερις δυστυχώς θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης» ανέφερε ο κριτής.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ