Εμβoλιασμός Covid: Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διαδικασίας του εμβολιασμού ο κύριος Τσιόδρας παρέμεινε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου Αττικόν για δεκαπέντε λεπτά.

“Έφτασε μια ιστορική στιγμή που όλοι την περιμέναμε. Κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας Ευρωπαίος πολίτης από την νέα νόσο. Θα ξεπεραστεί η πανδημία σταδιακά με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων. Για το εμβόλιο ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια από τον ΠΟΥ και τον ΕΟΦ. Τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί στο εργαστήριο αλλά και σε κλινικές δοκιμές.

Θέλω να ελπίζω ότι με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων θα μειωθούν οι επιπτώσεις της νέας νόσου αλλά και οι κοινωνικές και άλλες συνέπειες. Μαζί με τον δικό μου εμβολιασμό ως ιατρού ξεκινάει και ο εμβολιασμός των αγωνιστών τη πρώτης γραμμής, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Το τέλος δεν είναι ακόμα εδώ, θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων. Πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί και να τηρούμε τα μέτρα.

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια.”

 

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΚ….ΚΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠ….ΡΔΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here