Εμβολιασμός Covid: Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε ο πρόεδρος της Βουλής [vid] [pic]

Με βάση το πρόγραμμα που προέβλεπε τον εμβολιασμό του το μεσημέρι της Κυριακής 27/12, εμβολιάστηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο εμβολιασμός του κ. Τασούλα έγινε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και όπως προέβλεπε το πρωτόκολλο συμπληρώθηκε το σχετικό ερωτηματολόγιο και έγινε η σχετική ενημέρωση για το εμβόλιο.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων δήλωσε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid – 19: ««Το 2021 είναι η χρονιά της ελπίδας και της ελευθερίας. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια». Ενώ στη συνέχεια κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να βιώσουν τη «γοητευτική εμπειρία της ευθύνης», όπως χαρακτηριστικά είπε, αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα το ζήτημα της υγείας όλων.


Οι πρώτοι εμβολιασμοί στη χώρα μας κατά του νέου κορωνοϊού αποτελούν πλέον γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό» ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στη μία το μεσημέρι σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους της πανδημίας, ενώ ακολούθησε ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην περιοχή των Μελισσίων.

Ενώ νωρίτερα σήμερα, εμβολιάστηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός.

Μάλιστα σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να εμβολιαστεί παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή ημέρα, όπως δήλωσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Ο κύριος Τσιόδρας είπε στη νοσηλεύτρια που τον εμβολίασε πως ούτε που το κατάλαβε και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ τόνισε ότι: «Δεν είναι το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλων και περισσότερων».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here