Λαμία: Aναστάτωση με τα ραντεβού των εμβολίων – Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο νοσοκομείο


Κρούσματα σήμερα: Διάχυτος εκνευρισμός, συνωστισμός και ταλαιπωρία συνθέτουν από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, την εικόνα, στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν στα ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί από την ιστοσελίδα των εμβολιασμών, προστέθηκαν εμβόλιμα και ραντεβού ενδιαφερομένων που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά χθες το βράδυ να σπεύσουν σήμερα το μεσημέρι για το εμβόλιο τους.

Έτσι δυναμιτίστηκε η ομαλή εξυπηρέτηση και περίπου 100 άτομα βρέθηκαν να περιφέρονται στους διαδρόμους και στο προαύλιο. Συνωστισμός, ταλαιπωρία αλλά και εκνευρισμός επικράτησε για αρκετές ώρες αφού πλέον δεν υπήρχε καμία σειρά και κανείς δεν γνώριζε πόση ή πόσες ώρες θα χρειαστεί να περιμένει προκειμένου να εμβολιαστεί. Ανάμεσα σε αυτούς, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με προβλήματα υγείας ή κινητικά προβλήματα.

Την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε περιγράφει μιλώντας στο LamiaNow, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Νίκας, επισημαίνοντας ότι θα καταθέσει και εγγράφως την καταγγελία του προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες και ο υπεύθυνος να λογοδοτήσει.

Πράγματι δημιουργήθηκε αναστάτωση στο σημερινό πρόγραμμα των εμβολιασμών, παραδέχεται από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, αποδίδοντας το πρόβλημα σε ανθρώπινο παράγοντα. Αναζήτησα τις ευθύνες από την πρώτη στιγμή και η έρευνα θα συνεχιστεί δηλώνει ο κ. Κολοκυθάς διαβεβαιώνοντας ότι αυτή η κατάσταση δεν θα επαναληφθεί.

Πηγή: lamianow.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ