8 Λέξεις: Ο Σίμος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα

8 ΛΕΞΕΙΣ: Επεισόδιο 140 β κύκλος

Ο Σίμος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει κι είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Έκτορας αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη σχέση της Αλίκης και της Ευδοκίας και ζητάει τη γνώμη του Νικηφόρου. Η Ολυμπία πιέζει την Εύα να γυρίσει μαζί της στην Ελλάδα, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Ο Φρίξος υποψιάζεται πως ένα γκαρσόνι του κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο ερειπωμένο χωριό κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Άκης δίνει την πολυπόθητη συνέντευξη στον Σίμο και τα λέει έξω από τα δόντια. Η Σμαράγδα ενδίδει στην ερωτική πολιορκία του Αντώνη.

Ο Αιμίλιος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα για διαζύγιο. Ο Φρίξος, σε μια προσπάθειά του να συνεφέρει την Έλλη, της ρίχνει ένα χαστούκι.

Επεισόδιο 141 β κύκλος

  • Ο Αιμίλιος θα ξεχάσει την επέτειο του γάμου του και θα περάσει άλλη μία ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ.
  • Ο Αιμίλιος είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν, όμως μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της, του κόβει τη φόρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Φρίξος, σε μια προσπάθειά του να συνεφέρει την Έλλη, της ρίχνει ένα χαστούκι.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 141 β κύκλος

Η Έλλη ξεσπαθώνει κατά του Φρίξου που παρερμήνευσε τα λόγια της και τη χαστούκισε, ενώ εκείνος προσπαθεί να απολογηθεί. Για ακόμη μια φορά, ο καυγάς καταλήγει σε χωρισμό, ενώ Σπύρος και η Ιφιγένεια προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση.

Ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η ζήλεια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω από τα δόντια. Ο Σίμος παλεύει να ξανακερδίσει τη Σμαράγδα, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η υπόθεση του Μάρκου μπαίνει στο αρχείο, αλλά ο Έκτορας αρνείται να τον βοηθήσει με τις μηνύσεις για συκοφαντία που σκέφτεται να κάνει. Ο Αιμίλιος ξεχνάει την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που τους άρπαξαν τα κοσμήματα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here