Ανάκληση σε 14.428 Toyota Aygo στην Ελλάδα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota Aygo.

H ανάκληση αφορά σε 14.428 οχήματα, παραγωγής από το Φεβρουάριο 2005 έως τον Ιανουάριο 2014. Στα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα υπάρχει η πιθανότητα το τζάμι της οπίσθιας πόρτας να αποκολληθεί μερικώς από αυτήν, λόγω αστοχίας της κόλλας που το συγκρατεί. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, το τζάμι θα συγκρατείται από ένα µόνο σημείο στην πίσω πόρτα. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρηθεί θόρυβος, δόνηση ή εισροή νερού. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, το τζάμι θα μπορούσε να μετακινηθεί από τη θέση του και ενδεχομένως να αποκολληθεί πλήρως από το όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του
τζαμιού της οπίσθιας πόρτας, χωρίς καµία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Τoyota Ελλάς – Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πµ έως 05:00 µµ).


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here